Kahvila

Lomakylämme kahvio on avoinna toukokuusta elokuuhun. Kahviossa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Myytävänä on myös peruselintarvikkeita.

Kahviossa ja ravintolassa on A-oikeudet.


Yhteiset tilat

Suihkut ja wc:t on sijoitettu erillisiin rakennuksiin, jotka ovat kaikkien yöpyjien käytössä. Rantasaunasta voi varata perhesaunavuoroja ja hyvissä ajoin ennakkoon voi tilata myös savusaunan.

Majoittujia palvelee myös keittotupa, jossa käytössä on kaksi liettä, mikroaaltouuni ja tiskausmahdollisuus. Grillaus onnistuu alueen kodassa tai rantanuotiolla. Myös pyykkitupa on majoittujien käytössä.


Lapsille ja lapsenmielisille

Pihapiirissä on monenlaista puuhaa kuten trampoliini, karuselli ja pingispöytä. Laajalla nurmikentällä voi myös potkia vaikkapa jalkapalloa. Kahviosta saa lainata mölkky- ja petankki-pelejä.


Tilojen vuokraus

Ravintola palvelee ennakkotilauksesta noin 10-100 hengen ryhmiä. Järjestämme kaikenlaisia juhlia; häitä, synttäreitä, sukujuhlia, pikkujouluja ja niin edelleen. Lue lisää!


Lähiseudun nähtävyydet

Lomakylän läheisyydessä ovat Talaskankaan ikimetsät, Jyrkän mahtavat rotkomaisemat Uuranholilla ja Nurmijoen ja Matkusjoen koskenlaskureitit.